Politica de confidentialitate privind protectia datelor

Politica de confidentialitate privind protectia datelor

 

Confidentialitatea datelor si increderea dumneavoastra sunt importante pentru noi, respectam intimitatea si dreptul la protectia datelor cu caracter personal ale clientilor, potentialilor clienti, angajatilor si colaboratorilor nostrii, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu.

 

Tratam cu seriozitate aceasta tema si astfel dorim sa va informam cu privire la utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, sa asiguram transparenta in ceea ce priveste prelucrarile de date si dreptul de a decide singuri asupra modului in care sunt folosite informatiile pe care ni le comunicati. De asemenea, mentionam ca vom utiliza toate datele si documentele pe care ni-le transmiteti exclusiv in scopul pentru care au fost transmise, in conformitate cu informatile furnizate in aceasta politica.

 

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr 679/2016 aplicabil incepand cu data de 25 Mai 2018, Alder Concept isi asuma ca datele cu caracter personal colectate sa fie prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata.

 

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dvs. de identificare, de tranzactionare, demografice, de localizare, date personale pe care le colectam direct de la dvs. atunci cand deveniti clientul nostru, folosind serviciile noastre.

 

Cum prelucram datele  personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acelea de a va furniza informatii pe tot parcursul colaborarii in vederea incheierii unei tranzactii imobiliare, in scopul de a va identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, in scop de informare despre noile oferte aparute in piata imobiliara, pentru a preveni tranzactile suspecte si spalarea banilor. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe incheierea contractelor de intermediere imobiliara incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe nevoia de a fi informat in ceea ce priveste serviciile societatii sau informatii noi aparute in piata imobiliara, dupa caz, pe consimtamantul dvs.

 

Cum poti sa gestionezi acordurile exprimate?

Pentru a-va putea oferii informatii noi legate de piata imobiliara, respectiv cat mai apropiate de interesele dvs, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor dvs. inclusiv prin procese automate, care nu presupune interventia umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine cont intodeauna de opiniile dvs.

Trebuie sa stiti ca puteti modifica oricand acordul existent si acesta poate fi retras in orice moment printr-o cerere adresata catre Alder Concept pe email la: alder@alder.ro sau prin posta la adresa Sos Bucuresti Ploiesti nr 15, etj 3, sector 1, Bucuresti. Retragerea acordului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia.

 

Comunicam date personale catre alti destinatari?

Pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele dvs. personale catre autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, consultanti colaboratori, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii, asigurandu-ne insa intotdeauna ca protejam datele dvs.

 

Cat timp prelucram datele dvs?

Datele dvs personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu.

 

Drepturile dvs. si cum pot fi exercitate ?

Puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs., puteti rectifica datele dvs, aveti dreptul la stergerea datelor – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege, puteti sa va retrageti consimtamantul acordat pentru prelucrarea datelor dvs.

Va puteti exercita aceste drepturi, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din Sos Bucuresti -Ploiesti nr 15, etj.3, sector 1, Bucuresti sau prin email la: alder@alder.ro.

 

Pastrarea in siguranta a datelor dvs. cu caracter personal

Avem din partea colaboratorului nostru – care ne furnizeaza platforma electronica pentru stocarea datelor, asigurarea ca au solutii de securitate si infrastructura de ultima generatie astfel incat datele dvs. sa fie in siguranta.