Hai sa ne cunoastem!

Hai sa ne cunoastem!

Toata lumea vorbeste despre piata…ca ‘se misca’, ca au crescut preturile…ba vine criza, ba au crescut preturile cu nu stim cat la suta!

Se construieste peste tot…nici nu stii ce sa mai crezi…insa nimeni nu vorbeste despre cum ar fi sa ai un consultant cu care sa vorbesti.

Cum ar fi sa il poti intreba ce iti trece prin cap referitor la piata imobiliara, la cererea ta, la oferta ta…toate traznaile care iti trec prin cap si nu stii daca pot fi indeplinite…ca vrei penthouse in Herastrau la 100.000 euro?

Cum ar fi sa ai niste raspunsuri corecte, cinstite, raportate la tine si la ceea ce vrei, la ceea ce ti se potriveste, daca merita sa vinzi sau daca merita sa cumperi?

Ce ai zice sa stai la o cafea la biroul lui cochet si luminos unde te simti ca acasa sau acasa la tine, linistit, fara presiune, fara sa se uite la ceas – desi e ocupat – deoarece si-a rezervat pentru tine exact timpul de care ai nevoie pentru ca stie ca ai nevoie de multe informatii, ai multe intrebari si s-a saturat sa vada ca toata lumea alearga in toate partile, ca toata lumea se plange de timp?

Cum ar fi sa ai un raspuns sincer si corect si sa ai o relatie frumoasa de lunga durata cu un consultant pe care il poti suna si azi si maine si peste cativa ani pentru ca face asta cu drag, cu pasiune si pentru ca asta isi doreste si nu o tranzactie disperata ca maine sa fuga in alta parte in functie de cum bate vantul?

Un consultant educat, informat si care pe deasupra are curajul sa iti spuna sa nu vinzi sau sa nu cumperi pentru ca nu ti se potriveste!

Un om pe care te poti baza si cu care poti vorbi deschis, corect si care te ajuta dincolo de comisionul lui, pentru ca vrea o relatie bazata pe succesul ambelor parti!

Fiecare om din cadrul echipei noastre ofera acest lucru deoarece cu asta se ocupa si asa lucreaza!

Semnat, NOI, ECHIPA ALDER CONCEPT!