Un targ imobiliar cu clienti frumosi, pozitivi si hotarati sa cumpere!

Un targ imobiliar cu clienti frumosi, pozitivi si hotarati sa cumpere!

Locuintele de vacanta de pe malul marii sunt o vacanta la tine acasa, dar si o afacere rentabila! Din ce in ce mai multi romani isi doresc o locuinta pe malul marii, iar statiunea Mamaia este, de departe, cea mai apreciata statiune de pe malul Marii Negre.

Foarte multi romani opteaza pentru un apartament de vacanta pe care il pot folosi si pentru vacanta lor, dar il pot si valorifica prin inchiriere fiind o adevarata investitie.

De exemplu, un apartament de doua camere in ansamblul finalizat si vandut in proprortie de 95%, Beach Side by De Silva, aflat in Mamaia Nord, se inchirieaza in medie cu 200 Euro pe noapte, ceea ce inseamna un venit in jur de 12.000 Euro pe sezon. Avand in vedere ca pretul unui apartament in ansamblul Casa del Mar by De Silva este 81.600 Euro, inseamna o investitie ce se amortizeaza in aproximativ 6-7 ani. In ansamblul Casa del Mar by De Silva, de exemplu, vanzarile apartamentelor sunt peste asteptari. Majoritatea celor care a decis sa cumpere este formata din tineri romani care vad apartamentul ca o locuinta de vacanta, dar si o investitie pe termen lung. De asemenea, familiile cu copii isi doresc confortul si intimitatea unui ansamblu rezidential pe malul marii cu acces direct catre plaja!

Insa, detaliile fac diferenta. Casa del Mar by De Silva este cel mai aerisit ansamblu rezidential (distanta intre imobile de 40 m), are terase generoase ondulate cu spatii vitrate largi si vedere catre mare din fiecare apartament, finisaje top ca smart house, centrala termica, jaluzele electrice, piscine si spatii verzi, apartamentele de doua camere au doua bai, dezvoltator cu experienta etc.

Iar, proiectul First Residence by De Silva este o bijuterie pe malul marii, un concept unic care integreaza cele mai interesante facilitati, cele mai frumoase finisaje si cel mai exigent concept!

Enumeram cateva din facilitatile acestui complex: piscina interioara, piscina exterioara, event hall, traditional-wine-cellar, Cigar Club, Wine tasting room, beach-cabanas-best-on, Moët & Chandon Lounge, Fitness, Restaurant, spatii comerciale, parking, Spa, Sauna, dar si cateva din finisajele speciale ale unui apartament, piatra naturala sau gresie rectificata, obiecte sanitare Villeroy&Boch, usi Barausse etc.

Echipa ALDER CONCEPT, reprezentant exclusiv First Residence si Casa del Mar by DE SILVA RESIDENCES