Mamaia Nord, un vis implinit!

Mamaia Nord, un vis implinit!

First Residence si Casa del Mar by De Silva, doua proiecte de succes in Mamaia Nord, langa cele mai frumoase si cool cluburi!

Alder Concept reprezinta dezvoltatorul De Silva in vanzarea celor doua proiecte!

Pe malul marii, un nou reper al vietii sofisticate ia nastere – un complex modern, elegant, cu facilitati exclusiviste: restaurante, spa cu aromaterapie, sauna, masaj, sala de fitness, cigar club si wine tasting room, beach cabanas, piscina semi-olimpica, spatiu de joaca pentru copii, sala de evenimente si multe altele. First Residence livreaza un concept captivant in prima linie a marii, o conexiune urbana ce duce la urmatorul nivel atat viata de zi, la cele mai cool plaje, cat si viata de noapte, la cele mai hot locuri din Mamaia Nord.

Casa del Mar are o arhitectura moderna, cu linii curbe inspirate de valurile marii, compartimentari interioare ingenios gandite, finisaje de buna calitate, terase cu vederi catre mare sau catre lac. Cu acces rapid la toate punctele „fierbinti” din Mamaia Nord: Loft, Crazy Beach, Fratelli Beach&Club, Breeze, complexul este totusi amplasat optim, fiind ferit de agitatie si zgomot, asftel incat sa va bucurati de o experienta cat mai relaxanta la malul marii.