WIN HERASTRAU

WIN HERASTRAU

CEL MAI AERISIT ANSAMBLU REZIDENTIAL DIN HERASTRAU

Armonie - esenta acestui ansamblu rezidential.
O regasim prin forma, prin spatiile create si relatiile dintre acestea, prin integrarea in cadrul existent si crearea unei comunitati, o regasim in interiorul si exteriorul apartamentelor prin continuitatea suprafetelor si zonele vitrate mari, si o regasim prin facilitatile si serviciile oferite in cadrul complexului - un ansamblu de referinta din punct de vedere arhitectural, un etalon privind calitatea si un exemplu pentru comunitatea pe care o genereaza, dovada ca se poate construi si altfel decat "inghesuit".
Situat la 3 minute de mers pe jos de parc, complexul este compus din 5 cladiri 2S+DS+P+5E, cu un total de 252 de apartamente si 410 locuri de parcare subterane. Este un cartier inchis, exclusivist, un loc in care siguranta, confortul si calitatea sunt primordiale.
Serviciile oferite in cadrul complexului aduc un plus de timp pentru familie sau pentru activitatile preferate. Aici regasim spatii pentru intalniri si divertisment, locuri de joaca pentru copii, servicii de infrumusetare, spalatorie si curatatorie, spalatorie auto, zone de sport si fitness, zona de agrement in aer liber cu propria piateta si acces in parcul adiacent.
Sunt disponibile apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere cu o varietate unde fiecare isi poate gasi acel "acasa" potrivit nevoilor lui.