First Herastrau, De Silva Residences

First Herastrau, De Silva Residences

First Herăstrău, De Silva Residences, este un concept rezidențial ce oferă locatarilor o locație excelentă în cea mai dorită zonă din București, îmbinând armonios înaltele standarde de calitate cu finisajele premium.

Viziunea dezvoltatorului este să predea o clădire frumoasă, sigură și eficientă care va oferi o experiență minunată viitorilor clienți. S-a creat armonie între locația premium, design-ul clădirii și materialele de finisare alese, toate de la brand-uri de top.

Imobilul este o extensie a hotelului Ramada Nord și va beneficia de majoritatea facilităților acestuia: acces la restaurant, lobby cu zonă de așteptare pentru vizitatori, recepția hotelului, săli de conferință și evenimente, sală fitness, cafenea, bar, pază etc.

Apartamentele beneficiază de spații generoase și elegante, bine împărțite, cu largi zone vitrate, terase mari, funcționale și facilități de tip concierge.
Astfel, timpul liber îl vei percepe în fiecare zi ca o zi de vacanță.

First Herăstrău este un ansamblu rezidențial localizat în zona de Nord a Bucureștiului, în sectorul 1, ce beneficiază de proximitatea Parcului Herăstrau dar și de accesul facil către Șoseaua București Ploiești/Centură/Aeroportul Otopeni sau către centrul orașului făcand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Văcărescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

De asemenea, accesul către restul orașului se poate face cu usurință, atât cu mașina cât și cu mijloace de transport în comun, stația de metrou Aurel Vlaicu fiind la doar câteva minute de mers pe jos.

First Herăstrău va oferi noilor rezidenți cele mai comfortabile și sigure condiții în cadrul căminului lor: apartamente de 3 și 4 camere cu suprafețe de la 130 mp pana la 292 mp, cu terase frumoase și spectaculoase de la 25 mp până la 94 mp sau apartamente de 2 camere cu suprafete incepand de la 83 mp și locuri de parcare subterane.
Etajul 5 oferă terase spectaculoase și generoase, iar la etajul 6 toate apartamentele sunt niște adevărate penthouse-uri.

De Silva Residences este o companie cu o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare