DACIA RESIDENCE

DACIA RESIDENCE

Un proiect rezidential in centrul orasului, Dacia-Eminescu-Romana, cu toate facilitatile la indemana si acces usor catre orice zona.
Gasesti aici o rezolvare integrata a conceptului de locuinta, fara sa faci un compromis de spatiu sau localizare.
Imobilul este retras de la strada, astfel ca tu sa te bucuri de liniste în fiecare zi. Beneficiile nu se opresc aici: am conceput boxe pentru depozitare si 2 niveluri de parcare, un lobby de acces cu receptie, unde te va întampina cu zâmbetul pe buze portarul nostru prietenos. Siguranta este una dintre prioritatile noastre, astfel am prevazut accesul si cu video interfon, atât în curte cât si în imobil..

Imobilul exceleaza în domeniul functionalitatii, prin reducerea costurilor de întretinere datorita contorizarii individuale per apartament (apa, electricitate, gaz).

Suntem dedicati versatilitatii compartimentarilor, pentru ca fiecare dintre noi este diferit - unele apartamente sunt modulare, se pot uni, rezultând mai multe încaperi pentru tine si familia ta, bucataria se poate închide - descoperim astfel un imobil conceput sa se muleze pe necesitatile fiecarui locatar.