VILA FRUMOS FINISATA IN MINI-COMPLEX, DE VANZARE, IANCU NICOLAE, 6 CAMERE

VILA FRUMOS FINISATA IN MINI-COMPLEX, DE VANZARE, IANCU NICOLAE, 6 CAMERE

#681859
Tip: Casa/Vila
Stare: Ultrafinisat
Anul constructiei: 2004
Etaj: P+1E+M
Suprafata construita (m2): 253
Suprafata utila (m2): 204
Suprafata teren (m2): 170
Numar bai: 3
Numar dormitoare: 4
398.000 €

Aflata pe o strada lata si inchisa, intr-un mini-complex, vila frumos finisata este bine impartita oferind 6 camere.
La parter avem living si bucatarie open-space pe o suprafata foarte generoasa (51 mp), un grup sanitar, o camera depozitare, o terasa cu iesire din living si un garaj.
La etaj (77,85 mp) exista 3 dormitoare: un dormitor matrimonial cu dressing si alte doua dormitoare cu balcoane aferente acestora si o baie mare.
La mansarda gasim o zona de living mare si luminoasa, o camera depozitare si un dormitor cu baie proprie si sauna.
Cu o suprafata de 253 mp construiti, 204 mp utili si un teren de 170 mp la care se adauga cota indiviza din toate spatiile comune aferente complexului, vila se afla intr-un complex cu piscina exterioara si curte comuna (aceasta cuprinzand spatii de parcare si zone verzi).
Curtea interioara, din spatele casei, cu iesire din living, vine in completarea proprietatii.
Vila a fost integral renovata in perioada 2014-2015 (momentul achizitiei de catre proprietarii actuali), efectuandu-se atât lucrări de îmbunătățire (sporire a valorii imobilului si a confortului acesteia), cât și lucrări de modernizare.
Între lucrările de îmbunătățire menționăm : efectuarea de lucrari de termoizolatie exterior si interior (cu materiale de calitate superioara – poliuretan si pluta) și hidroizolatie, schimbarea tamplariei termopan, schimbarea retelei electrice si a instalatiilor sanitare, montarea unui sistem de incalzire prin pardoseala, realizarea sapelor interioare si montarea de parchet si trepte triplustratificat in toata vila, centrala termica marca Viessman.
Despre lucrarile de amenajare interioara putem spune ca sunt realizate cu finisaje profesionale, calitate premium precum : vopsea si profile decorative profesionale (plinte, cornise, scafe de lumina), parchet triplustraftificat uleiat, mobilier de bucatarie german marca Nolte Kuchen si electrocasnice incorporabile marca Siemens.
O vila frumoasa, bine construita si foarte bine intretinuta (imbunatatita si modernizata cu finisaje de foarte buna calitate), mobilata si utilata, intr-un complex rezidential de calitate in care rar apar proprietati la revanzare!
Acces facil in zona și cu mijloace de transport in comun : autobuz 301 etc.
Exista si locuri de parcare pentru vizitatori.

Te-ar putea interesa si: