VILA CU PISCINA, DE INCHIRIAT, IN IANCU NICOLAE, LA 2 PASI DE BRITISH SCHOOL

VILA CU PISCINA, DE INCHIRIAT, IN IANCU NICOLAE, LA 2 PASI DE BRITISH SCHOOL

#589318
Tip: Casa/Vila
Stare: Finisat clasic
Anul constructiei: 2008
Etaj: P+1E+M
Suprafata construita (m2): 450
Suprafata utila (m2): 360
Suprafata teren (m2): 670
Numar bai: 5
Numar dormitoare: 5
3.000 € / luna

Vila spatioasa, cu suprafata utila de 360 mp utili, P+1+M, compusa dintr-un living generos, bucatarie, o baie si un dormitor/birou la parter, iar la etaj 2 dormitoare cu baie proprie si inca 2 dormitoare deservite de aceeasi baie. De asemenea, mansarda este formata dintr-un open space, un dormitor cu baie, precum si multe spatii de depozitare.
Terenul total are suprafata de 670 mp, din care ramane o suprafata libera de 480 mp, compacta, amenajata foarte frumos cu gazon, flori si plante decorative dar si o piscina de care va puteti bucura impreuna cu familia.
Locatia este de asemenea ideala pentru o familie cu copii care merg la una din scolile internationale din zona, aflandu-se la 1 minut de mers pe jos pana la Bristish School.
Finisajele sunt solide, foarte bine intretinute iar casa dispune de absolut toate utilitatile. Se inchiriaza nemobilata, cu bucataria utilata.
Casa beneficiaza de un loc de parcare in garaj si alte 2 locuri de parcare in curte.
Situata intr-un campus rezidential, casa va avea paza, un administrator care cunoaste foarte bine zona si care este prezent zilnic acolo pentru a va ajuta.

Te-ar putea interesa si: