VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE, RENOVAT SI MOBILAT, ZONA 1 MAI-DOMENII

2 Camere
75 mp
Etaj  11
1977

VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE, RENOVAT SI MOBILAT, ZONA 1 MAI-DOMENII

#559724
Tip: Apartament
Stare: Finisat modern
Anul constructiei: 1977
Etaj: 11 / 1S+P+11E+12R
Suprafata construita (m2): 75
Suprafata totala (m2): -
Suprafata utila (m2): 66
Suprafata balcoane (m2): -
Suprafata terase (m2): -
Numar bai: 1
Numar dormitoare: 1
105.000 €

Alder Concept va propune spre vanzare un apartament de 2 camere, complet renovat recent, beneficiind de toate imbunatatirile necesare confortului dumneavoastra!
Este amplasat la etajul 11 al unui imobil construit in 1977 (dupa cutremur), al carui proiect de amvelopare a fost aprobat, urmand ca Primaria sa inceapa in curand lucrarile de amenajare si reconsolidare.
Suprafata utila este de 66 mp, prevazut si cu un balcon generos. Fiind etajul 11, vederea este spectaculoasa si va puteti bucura de ea atat din living cat si din dormitor.
Apartamentul este renovat recent, fiind inlocuite inclusiv instalatiile electrice si sanitare, montata centrala termica, dar si amenajat complet cu mobila noua. Proprietatea se vinde exact asa cum este prezentata.
Zona este de asemenea excelenta, imobilul fiind amplasat intre bvd Ion Mihalache si Clucerului, la 10 minute de mers pe jos de Parcul Kiseleff, Arcul de Trimf si Parcul Herastrau. De asemenea, veti beneficia de mijloacele de transport in comun de pe bvd-ul Ion Mihalache (RATB si tramvai) la doar 2 pasi distanta si statia de metrou Aviatorilor sau Piata Victoriei la 15 minute de mers pe jos.

Te-ar putea interesa si: