STUDIO, VEDERE CATRE MARE, DE SILVA RESIDENCES, MAMAIA NORD

1 Camera
53 mp
Etaj  1
2020

STUDIO, VEDERE CATRE MARE, DE SILVA RESIDENCES, MAMAIA NORD

#523159
Tip: Apartament
Stare: Finisat modern
Anul constructiei: 2020
Etaj: 1 / 1S+P+10E
Suprafata construita (m2): 53
Suprafata totala (m2): -
Suprafata utila (m2): 53
Suprafata balcoane (m2): -
Suprafata terase (m2): 18
Numar bai: 1
Numar dormitoare: 1
68.200 € +TVA

Casa del Mar, De Silva Residences, de vanzare apartamente cu vedere la mare, pe plaja, în cel mai aerisit ansamblu rezidenţial din Mamaia Nord.
Aflat în cea mai dorită zona din Mamaia Nord, chiar lângă plajă, Casa del Mar este visul împlinit al celor care îşi doresc să asculte cântecul valurilor care ajung la ţărm, să privească răsăritul soarelui la orizont şi să simtă briza marii.
Casa del Mar se remarcă atât prin arhitectură şi designul aparte, cât şi prin calitatea execuţiei, materialele folosite fiind în conformitate cu cele mai ridicate standarde.
Cel mai aerisit ansamblu rezidenţial (distanţă între imobile de 40 m) se defineşte prin:
-Terase generoase ondulate cu spaţii vitrate largi şi vedere către mare din fiecare apartament;
-Piscine şi spaţii verzi;
-Sistem smart house;
-Jaluzele electrice;
-Centrală termică pe gaz;
-Apartamente de 2 camere cu 2 băi;
-Parcare subterană şi exterioară.
Ansamblul a fost gândit să ofere o experienţă completă şi să transforme spaţiul din jurul său într-o oază de relaxare şi confort, un loc al tău în care să te simţi fericit având la îndemână tot ce îţi doreşţi. Casa del Mar are o arhitectură modernă, cu linii curbe inspirate de valurile marii, compartimentări interioare ingenios gândite, finisaje de bună calitate, terase cu vederi către mare şi către lac. Cu acces rapid la toate punctele „fierbinţi” din Mamaia Nord: Loft, Crazy Beach, Fratelli Beach&Club, Breeze, complexul este totuşi amplasat optim, fiind ferit de agitaţie şi zgomot, asftel încât să vă bucuraţi de o experienţă cât mai relaxantă la malul mării.
Apartamentele din Casa del Mar sunt variate, astfel vei putea găsi cu uşurinţă cea mai bună opţiune pentru ţine şi familia ta: studiouri, apartamente cu 2 camere şi 3 camere. Cu fiecare zi ce trece, apartamentele din cadrul ansamblului Casa del Mar iau forma celor mai frumoase visuri împlinite.

Te-ar putea interesa si: