SPATIU BIROURI, INTIM, IMOBIL 2019, ZONA COTROCENI!

1 Camera
66 mp
Etaj  4
2019

SPATIU BIROURI, INTIM, IMOBIL 2019, ZONA COTROCENI!

#942807
Tip: Spatiu Birouri
Stare: -
Anul constructiei: 2019
Etaj: 4 / P+4E+5R
Suprafata utila (m2): 66
Pret / m2: 16.67
1.100 € / luna

Cotroceni – cartier rezidential cu traditie si radacini in istoria interbelica a orasului Bucuresti, cartier care de-a lungul timpului a reusit sa-si pastreze nealterate valorile urbane ce definesc zona: strazi generoase usor de parcurs, tesut urban aerisit (lasand loc caselor sa respire), verdeata din belsug. Este locul unde s-a reusit un mariaj fericit intre nou si vechi – vile vechi renovate fara a altera spiritul locului si, in mai mica proportie, imobile noi.
Va propunem spre inchiriere un spatiu de birouri ce ocupa intreg etajul 4 al unei cladiri elegante P+3+4R, finalizata in anul 2019, situata in zona Cotroceni, in apropierea Arenelor BNR, avand o buna accesibilitate catre toate zonele de interes ale Bucurestiului.
Spatiul are o suprafata totala de 86 mp ce cuprinde o camera open space de 60 mp, baie cu 2 grupuri sanitare, hol + casa scarii si balcon, beneficiaza de centrala termica, sistem de racire/incalzire a aerului cu aparate de aer conditionat, senzori de incendiu, finisaje moderne si dispune de 1 loc de parcare in curtea imobilului.
Flexibilitatea compartimentarii si amenajarii conform nevoilor specifice fiecarui client, facilitatile de care dispune si pozitionarea, oferite la un pret accesibil, fac din aceasta oferta o oportunitate.