O CASA FERMECATOARE INTR-O GRADINA PLINA DE VERDE SI RELAXARE!

O CASA FERMECATOARE INTR-O GRADINA PLINA DE VERDE SI RELAXARE!

#989292
Tip: Casa/Vila
Stare: Finisat modern
Anul constructiei: 2018
Etaj: P+1E+M
Suprafata construita (m2): 297.37
Suprafata utila (m2): 230
Suprafata teren (m2): 483
Numar bai: 4
Numar dormitoare: 5
349.000 €

Ne dorim sa evadam din agitatie, din aglomeratie, din praf, betoane, claxoane – cautam putina liniste sa ne putem regasi, cautam armonie, cautam natura, pamantul, iarba, sa mirosim florile, sa respiram aer curat.
Noi le-am gasit, aici, intr-un mic colt verde desprins parca din alta lume, o gradina frumoasa si primitoare de care nu te poti satura, in care poti sta cat e ziua de lunga, cu flori de rododendron, trifoi mari, arbori maturi.
In spate ne asteapta un foisor din lemn, trainic, un colt amenajat pentru joaca si doua anexe pentru cele necesare gradinii – una din ele este acum casa pisicilor ce pazesc proprietatea.
In centrul acestui loc regasim casa – la fel de calda si primitoare, spatioasa, cu fiecare lucru la locul lui.
Parterul este zona principala, cu spatiul de zi compus din living, dining si bucatarie, cu iesire catre terasa acoperita unde poti savura cafeaua in diminetile….in toate diminetile 🙂 In plus, tot aici exista si o camera ce poate fi birou, o baie cu dus si camera tehnica a centralei, cu toate instalatiile aferente.
Etajul este zona principala de odihna si cuprinde 3 dormitoare, 2 bai mari cu geam, un dressing spatios si un hol cochet.
In toate spatiile regasim elemente decorative parca desprinse din poveste si obiecte de mobilier unicat care contureaza personalitatea casei si ne fac sa simitim energia ei pozitiva.
Mansarda este spatiul interior de relaxare – sus, deasupra grijilor; De pe terasa acoperita si protejata, vedem imprejurimile linistite, curtea de un verde atat de viu si cuibul porumbitei care si-a gasit si ea casa in acest loc primitor. Alte doua camere invaluite de lumina sunt locul potrivit pentru citit, joaca, socializare, relaxare, inspiratie.
Probabil ca este greu sa alegi locul preferat din aceasta proprietate…si la fel de probabil nu va fi unul singur.
Va invit sa descoperiti o casa pe care o veti indragi si voi, din care veti iesi incarcati cu energie si voie buna!

CARACTERISTICI:
– 230 mp utili, spatiu interior perfect pentru o familie, inclusiv bunici/bona
– terasa parter acoperita, 13 mp, cu iesire din bucatarie
– terasa mansarda acoperita, 24.5 mp
– 483 mp teren, din care 320 mp curte libera, intima, cu vegetatie matura (o mica gradina botanica); include 2 locuri de parcare + posibilitatea de a parca alte 2 masini, padoc pentru caini, foisor, anexe pentru depozitare, bucatarie de vara, loc de joaca amenajat pentru copii

LOCATIE – in zona centrala din Otopeni – str. Oituz, pe o strada privata, foarte linistita, departe de zgomotul masinilor si agitatia orasului, insa doar la cateva minute de mers pe jos de Calea Bucurestilor, magazine, piata, scoala

UTILITATI – gaze, curent, apa si canalizare