LOCUINTA MODERNA PERFECT ADAPTATA VIETII URBANE! PRIMA INCHIRIERE

LOCUINTA MODERNA PERFECT ADAPTATA VIETII URBANE! PRIMA INCHIRIERE

#1126207
Tip: Casa/Vila
Stare: Finisat modern
Anul constructiei: 2017
Etaj: P+1E+M
Suprafata construita (m2): 196
Suprafata utila (m2): 142
Suprafata teren (m2): 145
Numar bai: 4
Numar dormitoare: 4
1.650 € / luna

Vila face parte dintr-un complex de case ce raspunde excelent nevoilor vietii unei familii moderne, dinamice si mereu in miscare. Este amplasata in ansamblul Catted Residence, situat in zona Pipera, in apropiere de rondul unde se afla benzinaria OMV si McDonald’s.
Construita in 2017, vila este compusa din parter, etaj si mansarda, iar spatiul interior este organizat astfel:
– la parter avem living + dining si bucatarie deschisa, hol, baie si spatiu de depozitare;
– etajul este format dintr-un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, doua dormitoare secundare si o baie;
– la mansarda regasim o camera ce poate avea multiple destinatii (dormitor, camera de oaspeti, birou, hobby room etc.), baie si spatii de depozitare.
Vila are suprafata utila de 142 mp, iar curtea libera de 72 mp este grupata si bine proportionata, completata de o terasa acoperita de 12 mp. In fata casei exista doua locuri de parcare dedicate acesteia.
A fost renovata in 2021 si amenajata cu ajutorul unei echipe de designeri si beneficiaza de mobilier modern, electrocasnice si electronice de foarte buna calitate, totul nou, dispune de centrala proprie pe gaz, incalzire smart pe zone cu geolocatie si aparate de aer conditionat.
Complexul Catted Residence, securizat permanent, pune la dispozitia locatarilor spatii comune generoase si un parc verde cu loc de joaca si activitati pentru copii.
Datorita pozitiei foarte bune, in imediata apropiere a zonei de birouri Pipera – Aurel Vlaicu, avand la indemana facilitati precum centrul comercial, zona de restaurante, magazine, sali de sport, dar si acces foarte rapid catre centrul orasului, complexul reprezinta una din cele mai bune variante din zona in acest moment!