HERASTRAU, LE CLUB, APARTAMENT 3 CAMERE DE EXCEPTIE, DE VANZARE!

3 Camere
169 mp
Etaj  1
2007

HERASTRAU, LE CLUB, APARTAMENT 3 CAMERE DE EXCEPTIE, DE VANZARE!

#864291
Tip: Apartament
Stare: Finisat modern
Anul constructiei: 2007
Etaj: 1 / 1S+P+4E
Suprafata construita (m2): 169
Suprafata totala (m2): 169
Suprafata utila (m2): 123
Suprafata balcoane (m2): 16.2
Suprafata terase (m2): -
Numar bai: 2
Numar dormitoare: 2
391.000 €

Va recomandam spre vanzare un apartament spatios si bine impartit, situat la etajul 1 al unui imobil P+4 edificat in anul 2007, in apropierea lacului Herastrau, langa Satul Francez. Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 169 mp compartimentata in living + dining, 2 dormitoare din care unul matrimonial, 2 bai, bucatarie, hol, spatii de depozitare si 3 balcoane.
Aprtamentul beneficiaza de un spatiu larg si aerisit, precum si de unitate si finete in decor, intr-o ambianta luminoasa, minimalista. Designul apartamentului a fost pe coperta revistei Casa Lux, avand parte de o cenzura foarte buna.
Atat apartamentul, cat si spatiile comune ale intregului imobil sunt dotate cu finisaje de buna calitate si dispune de un loc de parcare la subsolul blocului, spatiul comun incluzand un al doilea loc de parcare in fata blocului, o boxa in exteriorul apartamentului la acelasi etaj si o boxa la subsolul blocului, langa locul de parcare.
Mobilierul din bucatarie, living, dormitoare si hol este din lemn wenge, Rovere Mobili;
Finisaje: placi de marmura in grupurile sanitare, podea din scandura de bambus in living, bucatarie si dormitoare, corpuri de iluminat de la IGuzzini, ferestre termopan, usa de la intrare metalica, izolatii termice la interior si exterior, usi interior din lemn wenge;
Bucatarie high tech, complet utilata (masina de spalat vase, hota, cuptor, aragaz, frigider etc.), cu electrocasnice Miele si Gorenje Pininfarina;
Tapetul folosit si draperiile sunt cu matase, Rovere Mobili;
Intregul apartament este complet utilat: TV, apple TV, climatizare, internet fibra optica si wireless, masina de spalat rufe, sistem de alarma antiefractie, sistem incalzire prin centrala imobilului si calorifere.
Imobilul este situat intr-una din cele mai exclusiviste zone rezidentiale, Herastrau – Soseaua Nordului, unde se afla unele dintre cele mai renumite restaurante, terase si cafenele, scoli, gradinite, centre comerciale, centre medicale si SPA-uri.

Te-ar putea interesa si: