HERASTRAU, INVESTITIE, GARSONIERA IN ANSAMBLU PREMIUM 2020, COMISION 0

1 Camera
39.69 mp
Etaj  Demisol
2020

HERASTRAU, INVESTITIE, GARSONIERA IN ANSAMBLU PREMIUM 2020, COMISION 0

#906324
Tip: Apartament
Stare: Finisat modern
Anul constructiei: 2020
Etaj: Demisol+Parter / 2S+D+P+5E
Suprafata construita (m2): 39.69
Suprafata totala (m2): 32.85
Suprafata utila (m2): 32.85
Suprafata balcoane (m2): -
Suprafata terase (m2): 2.48
Numar bai: 1
Numar dormitoare: 1
85.000 € +TVA

Armonia defineste cel mai bine acest ansamblu rezidential.
O regasim prin forma, prin spatiile create si relatiile dintre acestea, prin integrarea in cadrul existent si crearea unei comunitati, o regasim in interiorul si exteriorul apartamentelor prin continuitatea suprafetelor si zonele vitrate mari, si o regasim prin facilitatile si serviciile oferite in cadrul complexului.
Situat la 3 minute de mers pe jos de parc, complexul este compus din 5 cladiri 2S+DS+P+5E, cu un total de 252 de apartamente si 410 locuri de parcare subterane. Este un cartier inchis, exclusivist, un loc in care siguranta, confortul si calitatea sunt primordiale.
Serviciile oferite in cadrul complexului aduc un plus de timp pentru familie sau pentru activitatile preferate. Aici regasim spatii pentru intalniri si divertisment, locuri de joaca pentru copii, servicii de infrumusetare, spalatorie si curatatorie, spalatorie auto, zone de sport si fitness, zona de agrement in aer liber cu propria piateta si acces in parcul adiacent.
Sunt disponibile garsoniere si apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere.
Garsoniera propusa are suprafata de 32.85 mp si este o varianta excelenta pentru investitie.
Accentul pe calitate si armonie este prezent si aici in detalii – inaltimea utila a camerelor este de 2,75 m, iar elementele structurale sunt complet ascunse in peretii de compartimentare – fara colturi in camere. Finisajele sunt din game premium – parchet stratificat, placaje ceramice Marazzi/Porcelanosa (sau similar), obiecte sanitare si baterii Kludi/Villeroy&Boch (sau similar).
Incalzirea se face prin sistem de incalzire in pardoseala, controlabila online/prin telefon, iar suplimentar se poate opta pentru sisteme precum smart-house, aspirare centralizata sau chiar design interior.
O proprietate perfect adaptata celor interesati sa investeasca inteligent, cu beneficiul suplimentar – TVA de 5%!

Te-ar putea interesa si: