DUPLEX SUPERB, DE INCHIRIAT, LA INTRAREA IN PARCUL CISMIGIU!

7 Camere
300 mp
Etaj  1
1936

DUPLEX SUPERB, DE INCHIRIAT, LA INTRAREA IN PARCUL CISMIGIU!

#613308
Tip: Apartament
Stare: Finisat clasic
Anul constructiei: 1936
Etaj: 1 / P+1E+M
Suprafata construita (m2): 300
Suprafata totala (m2): -
Suprafata utila (m2): 255
Suprafata balcoane (m2): -
Suprafata terase (m2): 10.15
Numar bai: 3
Numar dormitoare: 4
2.300 € / luna

Ca sa fiu sincer, e greu de descris in cuvinte si fotografii, calitatea si frumusetea acestui apartament. Dar voi incerca!
Duplexul este situat intr-o vila solida, construita in 1936, din caramida, respectand rigurozitatea acelei perioade. Apartamentul ocupa etajul 1 si mansarda acestui imobil, in care se gasesc doar 2 apartamente, fiecare avand intrare separata.
Nivelul 1 al duplexului, este ocupata de zona de zi. Se intra intr-un lobby generos, de care sunt legate celelalte incaperi ale etajului, adica living, zona de dining, dar si un dormitor cu baie proprie. Tot la acest etaj gasim o bucatarie complet utilata si inca un grup sanitar. Din living se face accesul si pe o terasa de 10 mp, cu vedere pe spate, catre liniste, catre verdeata si de ce nu, catre intimitate.
Urcand la etaj, ajungem la piesa de rezistenta a acestui apartament. Locul pentru care, proprietarul recunoaste sincer, ca a cumparat acest apartament. Mansarda! O creatie absolut superba, care imbina perfect elementele clasice si vechi cu cele noi, rezultand o adevarata opera de arta, in care veti intra si din care va va fi greu sa iesiti. Cel putin, eu asta am simtit. Ma vedeam citind o carte la adapostul si caldura naturala a semineului sau ma vedeam lucrand la etajul superior al mansardei (ei bine da! Mai exista un nivel secret al acestei mansarde!). Dar nu vreau sa va influentez! Va las si pe voi sa va dezvoltati imaginatia cand veti vedea aceasta mansarda.
La acest al doilea nivel se mai regasesc: 2 dormitoare, din care unul a fost transformat intr-un imens dressing, o bucatarie complet utilata si o baie.
Finisajele reprezinta o alta nestemata a acestui apartament, multe dintre elemente fiind realizate manual. Dusumeaua, veche, reconditionata si vopsita manual, usile de interior, din lemn precum si anumiti pereti de la mansarda, pictati de catre un artist cu experienta, grinzile de lemn de la mansarda, candelabrele de la parter sunt cele montate atunci ca vila a fost construita, fiind creat din fier forjat, lucrat tot manual. Totul se imbina perfect si creaza o atmosfera primitoare.
Totodata, la subsol proprietarul va pune la dispozitie si o boxa de aproximativ 10 mp.
Duplexul este pretabil atat pentru rezidenta, avand in vedere numarul de camere, suprafata si cel mai important, proximitatea Parcului Cismigiu dar si pentru birou, pentru o activitate ca si cabinet de avocatura, notariat, etc.
Va invit sa descoperiti aceasta proprietate, care nu va va dezamagi!

Te-ar putea interesa si: