APARTAMENT 3 CAMERE, BEACH SIDE, MAMAIA NORD, comision 0%!

3 Camere
102 mp
Etaj  3
2017

APARTAMENT 3 CAMERE, BEACH SIDE, MAMAIA NORD, comision 0%!

#523243
Tip: Apartament
Stare: Semifinisat
Anul constructiei: 2017
Etaj: 3 / P+8E
Suprafata construita (m2): 102
Suprafata totala (m2): -
Suprafata utila (m2): 102
Suprafata balcoane (m2): -
Suprafata terase (m2): 23
Numar bai: 2
Numar dormitoare: 2
122.000 € +TVA

Ultimele apartamente disponibile!
Apusul soarelui, aşa cum nu l-ai mai văzut, direct din apartamentul tau din Mamaia Nord.
Apartament de 3 camere desfasurat pe o suprafata de 102 mp, format din living si bucatarie, doua dormitoare dintre care unul cu baie proprie, baie si o terasa de 22 mp. Apartamentul are vedere catre lacul Siutghiol si mare!
Beachside Residence este un complex residential situat in cea mai buna locatie din Mamaia, Bulevardul Mamaia/ Loft, avand la Vest lacul Siutghiol iar la Est Marea Neagra. Datorita acestei orientari, toate apartamentele au vedere totala sau partiala catre mare sau lac. Acest complex este compus din patru cladiri, un regim de inaltime P+7E si P+8E care insumeaza 260 apartamente.
Structura este de tip cadre, diafragme si plansee de beton armat, inchiderile exterioare sunt executate din caramida Porotherm de 30 cm, placata cu polistiren expandat de 10 cm, iar la exterior finisaje cu tencuiala decorativa. Tamplaria exterioara este facuta cu profile Veka. Compartimentarile interioare intre apartamente sunt facute cu caramida Porotherm de 25 cm pentru a asigura un sistem fonic ridicat, iar in interior apartamentele sunt facute cu un sistem superior compus din structura, vata minerala si patru placi de gips carton. Accesul intre etaje se face cu lifturi de 5 persoane marca Schindler. Instalatile termice si sanitare sunt executate cu tevi de PPR, incalzirea se face prin intermediul caloriferelor electrice, iar vara pentru un plus de confort sunt montate instalatii de aer conditionat.

Te-ar putea interesa si: