APARTAMENT 2 CAMERE BEACH SIDE, MAMAIA NORD, 0% comision!

2 Camere
65 mp
Etaj  2
2017

APARTAMENT 2 CAMERE BEACH SIDE, MAMAIA NORD, 0% comision!

#548352
Tip: Apartament
Stare: Finisat modern
Anul constructiei: 2017
Etaj: 2 / P+8E
Suprafata construita (m2): 65
Suprafata totala (m2): 60
Suprafata utila (m2): 65
Suprafata balcoane (m2): -
Suprafata terase (m2): 12
Numar bai: 1
Numar dormitoare: 1
80.500 € +TVA

Ultimele apartamente disponibile!
Apusul soarelui, aşa cum nu l-ai mai văzut, direct din apartamentul tau din Mamaia Nord.
Apartament de doua camere desfasurat pe o suprafata de 65 mp, format din living si bucatarie, dormitor, baie si o terasa de 12.5 mp. Toate camerele au vedere catre lacul Siutghiol!
Beachside Residence este un complex residential situat in cea mai buna locatie din Mamaia, Bulevardul Mamaia/ Loft, avand la Vest lacul Siutghiol iar la Est Marea Neagra. Datorita acestei orientari, toate apartamentele au vedere totala sau partiala catre mare sau lac. Acest complex este compus din patru cladiri, un regim de inaltime P+7E si P+8E care insumeaza 260 apartamente.
Structura este de tip cadre, diafragme si plansee de beton armat, inchiderile exterioare sunt executate din caramida Porotherm de 30 cm, placata cu polistiren expandat de 10 cm, iar la exterior finisaje cu tencuiala decorativa. Tamplaria exterioara este facuta cu profile Veka. Compartimentarile interioare intre apartamente sunt facute cu caramida Porotherm de 25 cm pentru a asigura un sistem fonic ridicat, iar in interior apartamentele sunt facute cu un sistem superior compus din structura, vata minerala si patru placi de gips carton. Accesul intre etaje se face cu lifturi de 5 persoane marca Schindler. Instalatile termice si sanitare sunt executate cu tevi de PPR, incalzirea se face prin intermediul caloriferelor electrice, iar vara pentru un plus de confort sunt montate instalatii de aer conditionat.

Te-ar putea interesa si: