371 MP, DE INCHIRIAT, SPATIU DE BIROURI, ELEGANT, ZONA COTROCENI!

4 Camere
371 mp
Etaj  5
2006

371 MP, DE INCHIRIAT, SPATIU DE BIROURI, ELEGANT, ZONA COTROCENI!

#974208
Tip: Spatiu Birouri
Stare: -
Anul constructiei: 2006
Etaj: 5 / 1S+P+7E+8R+9R
Suprafata utila (m2): 371
Pret / m2: 13
4.823 € / luna +TVA

Va propunem spre inchirere un spatiu de birouri intr-o cladire de birouri eleganta, finalizata in anul 2006, pozitionata in zona Cotroceni, cu o buna accesibilitate catre toate zonele de interes ale Bucurestiului.
Spatiul disponibil se afla la etajul 5 intr-un imobil de bioruri D+P+8, are o suprafata inchiriabila de 371 mp open space si 3 birouri, oficiu, bucatarie si grupuri sanitare proprii plus o terasa.
Pret: 13Eur + TVA/mp;
Taxa pentru servicii si utilitati este de 3,95Eur + TVA/mp open book, care include:
Externe: repararea si intretinerea proprietatii, a instalatiilor, a spatiilor pentru parcare si limitrofe, mentinerea si curatarea fatadelor, curatarea zapezii si a ghetii, iluminarea partilor comune, curatarea ferestrelor exterioare, colectarea gunoiului, canalizare si curatarea aleilor, echipamente de supraveghere, curatarea si mentenanta locurilor de parcare.
Interne: furnizarea, gestionarea si intretinerea sistemului de aer conditionat şi de producere a caldurii, intretinerea instalatiilor, a protectiei impotriva incendiilor, a ascensoarelor, asigurarea curateniei partilor comune din proprietate si a pazei permanente.
Nu sunt incluse in costul serviciilor: consumul de energie electrica in interiorul spatiului inchiriat, costul serviciilor telefonice, asigurarea aparaturii si a materialelor locatarului, asigurarea de raspundere civilă a locatarului, asigurarea bunurilor locatarului in caz de furt sau incendiu; curatenia spatiului inchiriat.
Cladirea beneficiaza de 3 lifturi, dintre care unul de marfa, paza, receptie, retele voce- date, centrala termica proprie, climatizare chiller si ventiloconvectoare si locuri de parcare.
Acestui spatiu ii sunt alocate 3 locuri de parcare subterane * 100Eur + TVA/loc/luna si 3 locuri de parcare supraterane * 60 Eur+TVA/loc/luna.
Garantie – 3 luni chirie si servicii, durata minima – 3 ani without break option.
Flexibilitatea compartimentarii si amenajarii conform nevoilor specifice fiecarui client, facilitatile de care dispune si pozitionarea, oferite la un pret accesibil, fac din aceasta oferta o oportunitate.