3 CAMERE, VEDERE MARE, LOFT SI LAC, MAMAIA NORD

3 Camere
121 mp
Etaj  3
2021

3 CAMERE, VEDERE MARE, LOFT SI LAC, MAMAIA NORD

#523155
Tip: Apartament
Stare: Ultrafinisat
Anul constructiei: 2021
Etaj: 3 / P+10E+11Th
Suprafata construita (m2): 121
Suprafata totala (m2): -
Suprafata utila (m2): 121
Suprafata balcoane (m2): -
Suprafata terase (m2): 23
Numar bai: 2
Numar dormitoare: 2
253.000 € +TVA

Apartament 3 camere cu vedere spre mare, in prima linie de la plaja! First Residence, Mamaia Nord by De Silva Residences, O lume a eleganţei!
Pe malul mării, un nou reper al vieţii sofisticate ia naştere – un complex modern, elegant, cu facilităţi exclusiviste: restaurante, spa cu aromaterapie, saună, masaj, sală de fitness, cigar club şi wine tasting room, beach cabanas, piscină semi-olimpică, spaţiu de joacă copii, sală de evenimente & more.
First Residence livrează un concept captivant în prima linie a mării, o conexiune urbană ce duce la următorul nivel atât viaţa de zi, la cele mai cool plaje, cât şi viaţa de noapte, la cele mai hot locuri din Mamaia Nord. Să îmbini ce este mai bun din ambele lumi presupune o locuinţă care să reflecte atât bucuria pentru “afară” cât şi aprecierea pentru lucrurile mai fine, pentru detaliile interioare.
Toate apartamentele au suprafeţe vitrate mari, din tavan până la podea, vederi panoramice care îţi taie răsuflarea, finisaje premium care să reflecte nivelul şi calitatea la care nu doar te aştepţi, dar pe care le meriţi.
Enumerăm câteva din finisajele speciale ale unui apartament: pardoseală – piatră naturală sau gresie rectificată, obiecte sanitare Villeroy&Boch, uşi Barausse etc.
First Residence este conceput să depăşească aşteptările în orice privinţă. Facilităţile, finisajele, detaliile din fiecare locuinţă sunt o reflexie a acestui angajament. Sistemul smart house, încălzire în pardoseală, aer condiţionat în living sunt doar câteva din ceea ce ofera acest ansamblu. Fiecare construcţie este unică, de aceea apartamentele de 2, 3 şi 4 camere sunt caracterizate prin eleganţă, exigenţă şi rafinament.
Un lant hotelier de 5 stele este parte a conceptului.
Datorită poziţionării în primul rând de la mare (în prima linie), cu vedere panoramică asupra Mării Negre, apartamentele cu spaţii vitrate generoase şi inundate de soare sunt locaţia ideală a unei vacanţe de neuitat sau chiar a unei reşedinţe pe toată perioada anului.
First Residence, Mamaia Nord, De Silva Residences

Te-ar putea interesa si: